پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور

پرداخت عوارض خروج از کشور برای مسافرین یکی از ملزمات سفرهای خارجی سفرهای زمینی و هوایی میباشد. این مسافران باید با پرداخت این هزینه قبض عوارض خروج از کشور را در مبادی خروجی کشور بهمراه داشته و به پلیس گذرنامه ارائه دهند.

عوارض خروج از کشور را شما میتوانید بصورت آنلاین و حتی با گوشی خود با مراجعه به سایت آژانس هواپیمایی آهنگ پرواز پرداخت کرده و کد رهگیری آن از طریق پیامک برای شما ارسال میگردد و همین کفایت کار شما را کرده تا به راحتی کار خروج خود را بدون معطلی در فرودگاه امام خمینی انجام دهید. لازم بذکر است که سیستم پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور به سیستم پلیس فرودگاه متصل بوده و 15 دقیقه بعد از پرداخت عوارض خروج ف در سیستم پلیس مهاجرت نمایان خواهد شد و این کار شما را در جهت خروج بدون معطلی تسهیل مینماید.

البته یکسری وب کیوسک هایی هم در داخل فرودگاهای بین المللی کشورمان قرار داده شده که شما بتوانید از این طریق نیز عوارض خروج از کشور رو پرداخت نمایید.

هزینه عوارض خروج از کشور برای تمامی سنین بزرگسال و کودکان یکسان بوده و با همراه داشتن کد ملی مسافر و کارت بانکی متصل به سیستم شتاب، به راحتی هم از طریق پرداخت آنلاین و هم از طریق وب کیوسک های موجود در مبادی خروجی، عوارض خود را پرداخت نمایید.

alt

ما در این قسمت، مبلغ عوارض خروج از کشور برای سفرهای تفریحی و تجاری و زیارتی را مشخص کرده و شما را در پرداخت این مبلغ کمک و به سامانه پرداخت آنلاین عوارض خروج از کشور (درگاه بانک ملی) راهنمایی و هدایت میکنیم.

مبلغ عوارض خروج از کشور

سفرهای تفریحی و تجاری

هزینه عوارض خروج از کشور در سال 1402 و برای سفر اول 520 هزار تومان، سفر دوم 780 هزار تومان و سفر سوم به بعد، 1،070 هزار تومان تعیین گردیده است.

مسافران جهت پرداخت عوارض خروج از کشور اینجا را کلیک کنید

alt

سفرهای زیارتی

عوارض خروج از کشور سال 1402 نیز زائرین باید برای سفر اول حج تمتع و عمره ۱۳۲ هزار تومان، سفر دوم ۱۹۸ هزار تومان و سفر سوم به بعد ۲۶۴ هزار تومان عوارض پرداخت کنند.

عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات از راه هوایی نیز متفاوت است. آن‌ها باید برای سفر اول خود ۴۵ هزار تومان، سفر دوم ۶۷,۵۰۰ تومان و سفر سوم به بعد ۹۰ هزار تومان پرداخت کنند.

مسافران جهت پرداخت عوارض خروج از کشور اینجا را کلیک کنید

alt

استرداد وجه عوارض خروج از کشور

اگر برای سفر خود اقدام به تهیه‌ی قبض عوارض خروج از کشور کرده‌اید، اما به هر دلیلی سفر شما لغو شده است، جای نگرانی برای استرداد مبلغ عوارض وجود ندارد.

محمد مسیحی، معاون مالیات بر ارزش افزوده‌ی سازمان امور مالیاتی کشور، در اواخر سال ۹۷ اعلام کرد که متقاضیان استرداد وجه عوارض که پس از پرداخت وجه مذکور از آن استفاده نکرده‌اند، می‌توانند درخواست استرداد آن را با مراجعه به سامانه‌ی مالیات بر ارزش افزوده به ثبت برسانند.

alt

وی در ادامه افزود: پس از ثبت درخواست استرداد وجه از سوی کاربر، اصالت قبض پرداختی به‌طور آنلاین بررسی شده و تأیید عدم مصرف وجه از سوی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی ناجا استعلام می‌شود. بازپرداخت وجه در اسرع وقت انجام شده و کاربران نیازی به مراجعه‌ی حضور به بانک یا اداره‌ی کل امور مالیاتی کشور نخواهند داشت.»

alt

چه افرادی از پرداخت عوارض خروج از کشور معاف هستند؟

مطابق با بند «د» تبصره‌ی ۱۱ قانون بودجه‌ی سال 1402، افراد زیر مشمول معافیت پرداخت عوارض خروج از کشور شده‌اند:

. خدمه‌ی وسایل نقلیه‌ی عمومی برای سفرهای زمینی، دریایی و هوایی که در حین مأموریت یا انجام وظایف شغلی از مرزهای رسمی کشور خارج می‌شوند.

. دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور که مجوز تحصیل مرتبط دارند.

. بیمارانی که با مجوز شورای پزشکی برای درمان به خارج از کشور اعزام می‌شوند.

. جانبازان جنگ تحمیلی که برای معالجه به خارج فرستاده می‌شوند.

. ایرانی‌های مقیم خارج از کشور که دارای گذرنامه‌ی شغلی از وزارت کار هستند.

. دارندگان گذرنامه‌ی سیاسی و خدمت.

. زائران اربعین که به‌صورت «زمینی» به کشور عراق سفر می‌کنند.