تور اتریش

تور 4 روزه وین زیباترین شهر جهان


نرخ تور

نام هتل درجه هتل کلاس دوتخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت
هتل در مرکز شهر با صبحانه **** پروازبا ایرلاین دلخواه شما 590یورو+ نرخ پرواز 875یورو+ نرخ پرواز 400یورو+ نرخ پرواز 350یورو+ نرخ پرواز

  • یادتان باشد که وین شهری با تعداد زیاد مکان‌های دیدنی، کلیساها و ساختمان‌های قدیمی است. به همین خاطر تقسیم وقت و برنامه‌ریزی برای دیدن تمامی این جاذبه‌ها کار سختی است و نیاز به اولویت‌بندی دقیقی دارد.
  • فرودگاه اصلی وین Flughafen Wien نام دارد که از شرق تنها 12 مایل از مرکز شهر فاصله دارد. برای رفتن به این فرودگاه می‌توانید از خط S7 مترو تردد کنید که شما را در عرض 26 دقیقه به مرکز شهر می‌رساند.
  • برای گشت و گذار در قسمت قدیمی شهر وین نیازی به مترو و وسایل حمل و نقل عمومی ندارید. این قسمت از شهر به شکلی طراحی شده که به راحتی می‌توانید همه جای آن را پیاده بگردید.
  • سعی کنید تا حد امکان هتل و محل اقامت خود را جایی در مرکز شهر انتخاب کنید. چون در غیر این صورت باید هزینه زیادی صرف وسایل حمل و نقل عمومی و رفت و آمد کنید.
  • هزینه غذا و مواد غذایی در وین مانند بسیاری از شهرهای اروپایی توریستی دیگر گران است. به همین خاطر با اقامت در هاستل می‌توانید مواد غذایی را خودتان تهیه کنید و غذا بپزید.
  • وین موزه‌ها‌ی زیادی دارد و خیلی از این موزه‌ها هم آنقدر بزرگ هستند که فرصت نمی‌کنید تمام آنها را ببینید.
  • به همین خاطر قبل از دیدن موزه‌ها اطلاعاتی درباره‌ گنجینه‌هایشان داشته باشید تا بتوانید بخش مورد نظرتان را ببینید.
  • بیشتر رستوران‌ها در محله‌های توریستی وین منوی انگلیسی هم دارند، اما خیلی از رستوران‌ها اسم غذای روز را که معمولا بهترین غذای رستوران است، روی تخته سیاه می‌نویسند، نه در منو. به همین خاطر بهتر است پیش از سفارش غذا از پیشخدمت درباره غذای روز پرس و جو کنید.

  • پرداخت عوارض خروج از کشور توسط آژانس
  • سرویس تاکسی در مسیر رفت به فرودگاه امام خمینی
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما ترانسفر فرودگاهی از فرودگاه به هتل
  • 3 شب اقامت در هتل ۴ ستاره با صبحانه
  • اخذ ویزای شنگن(با دعوتنامه معتبر از وزارت امور خارجه اتریش)
  • بیمه مسافرتی
  • گشت شهری به همراه تور لیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور

فهرست اسناد و مدارک جهت ارائه درخواست

  • فرم درخواست، که به صورت ﮐﺎﻣل و خوانا به آﻟﻣﺎﻧﯽ (به حروف لاتین!) توسط ﺷﺧص ﻣﺗﻘﺎﺿﯽ ﺗﮑﻣﯾل شده باشد
  • یک قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از 6 ماه نباشد) (اندازه 3.5 x 4.5 سانتی متر)
  • گذرنامه معتبر گذرنامه ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺳت ﺣداﻗل 3 ﻣﺎه ﺑﯾش از اﻋﺗﺑﺎر وﯾزای درﺧواﺳت ﺷده دارای اعتبار بوده، ﺣداﻗل دارای 2 صفحه آزاد باشد و از ﺗﺎرﯾﺦ ﺻدور آن بیش از10 ﺳﺎل نگذشته ﺑﺎﺷد.
  • فتوکپی گذرنامه ﻣﺗﻘﺎﺿﯽ (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته)
  • مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی
  • بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل 30،000 یورو با تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)
  • رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفرهای ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تایید شده باشد (تاییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)
  • بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت ) توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده الزامی نمی باشد!
  • مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تاییدیه بانکی و غیره) ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.
  • مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند، ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و  یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.
  • هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (85 یورو بزرگسالان 60 یورو  کودکان زیر 12 سال) هزینه رسیدگی به درخواست ویزا می بایست به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.
  • کلیه مدارک ﻣﯽ بایست به زﺑﺎن آﻟﻣﺎﻧﯽ ترجمه شوند.

سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. خواهشمند است به غیر از مواردی که از شما مواکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردد.

خواهشمند است توجه داشته باشید، برای کلیه اقداماتی که در ارتباط با صدور ویزا انجام میشود، تنها وجهی که می بایست پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا بوده و فرم های درخواست ویزا به صورت رایگان قابل دریافت می باشد. خواهشمند است فرم درخواست را به صورت کامل تکمیل و آن را امضا نمائید، چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.

یادآور میشود که درخواست ها می بایست حداقل 20 روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا، تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد.چنانچه هنگام گذر از مرز دلایلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت.

صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کسب و کار و درآمد،در چارچوب سفرهای توریستی نمی باشد.