تور ایتالیا،آلمان

تور 7 روزه رم و هامبورگ


نرخ تور

نام هتل درجه هتل کلاس دوتخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت
هتل در مرکز شهر با صبحانه **** پروازبا ایرلاین دلخواه شما 1265یورو+ نرخ پرواز 1850یورو+ نرخ پرواز 1100یورو+ نرخ پرواز 900یورو+ نرخ پرواز
هتل در مرکز شهر با صبحانه ***** پروازبا ایرلاین دلخواه شما 1940یورو+ نرخ پرواز 3100یورو+ نرخ پرواز 1850یورو+ نرخ پرواز 890یورو+ نرخ پرواز

برنامه سفر

  • روز اول: ترانسفر فرودگاهی به هتل و ورود به هتل 
  • روز دوم : گشت شهری رم به لیدر فارسی زبان
  • روز سوم : وقت آزاد
  • روز چهارم : ترانسفر فرودگاهی از هتل به فرودگاه جهت عزیمت به آلمان و ورود به هتل هامبورگ 
  • روز پنجم : گشت شهری هامبورگ با لیدر فارسی زبان 
  • روز ششم : وقت آزاد
  • روز هفتم : خروج از هتل و ترانسفر فرودگاهی و انتقال به  ایران

  • پرداخت عوارض خروج از کشور توسط آژانس
  • سرویس تاکسی در مسیر رفت به فرودگاه امام خمینی
  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ترانسفر فرودگاهی از فرودگاه به هتل
  • ۳ شب اقامت در شهر رم هتل 4 ستاره با صبحانه بوفه
  • 3 شب اقامت در شهر هامبورگ هتل 4 ستاره با صبحانه بوفه
  • اخذ ویزای شینگن
  • بیمه مسافرتی
  • یک گشت نیمروز
  • پرواز بین رم به هامبورگ


  • مدارک شغلی
  • ﺑﺮاي داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ.
  • اﻋﻀﺎي ﻫﺌﯿﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻫﺎ: اﺻﻞ ﺣﮑﻢ اﺳﺘﺨﺪاﻣﯽ و آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﻬﺮ + ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر
  • ﺑﺮاي داﻧﺶ آﻣﻮزان: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ.
  • ﺑﺮاي ﺻﺎﺣﺒﺎن ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎي ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻣﺪﯾﺮ ﻋﺎﻣﻞ، رﺋﯿﺲ ﻫﺌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮه، ﻧﺎﺋﺐ رﺋﯿﺲ ﻫﯿﺌﺖ ﻣﺪﯾﺮه ، ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻣﺪﯾﺮه : اﺻﻞ روزﻧﺎﻣﻪ رﺳﻤﯽ ﺗﺎﺳﯿﺲ ﺷﺮﮐﺖ و اﺻﻞ روزﻧﺎﻣﻪ آﺧﺮﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺷﺮﮐﺖ، ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻄﺎب ﺑﻪ ﺳﻔﺎرت ﺑﺎ ذﮐﺮ ﺳﻤﺖ و ﺳﺎﺑﻘﻪ ﮐﺎر و ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓﺮدي (ﻧﺎم و ﺷﻤﺎره ﭘﺎﺳﭙﻮرت)، ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﮐﺎر و ﻣﯿﺰان ﺣﻘﻮق ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﻬﺮ و اﻣﻀﺎء روي ﺳﺮﺑﺮگ ﺷﺮﮐﺖ.
  • ﺑﺮاي ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎي ﺧﺼﻮﺻﯽ: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻄﺎب ﺑﻪ ﺳﻔﺎرت ﺑﺎ ذﮐﺮ ﺳﻤﺖ، ﺳﺎﺑﻘﻪ ﮐﺎر، ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓﺮدي ﻧﺎم و ﻧﺎم ﺧﺎﻧﻮادﮔﯽ ﮐﺎﻣﻞ ، ﺷﻤﺎره ﭘﺎﺳﭙﻮرت( ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﮐﺎر، ﻣﯿﺰان ﺣﻘﻮق، ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع و اﺗﻤﺎم ﻣﺮﺧﺼﯽ+ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﯿﻤﻪ از اداره ﺗﺎﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ(اراﺋﻪ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺑﯿﻤﻪ 1ﺳﺎل ﻗﺒﻞ از ﺳﻔﺮ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﻬﺮ ﺳﺎزﻣﺎن ﺗﺎﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽاﻟﺰاﻣﯿﺴﺖ.)
  • ﺑﺮاي ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺑﺨﺶ دوﻟﺘﯽ: آﺧﺮﯾﻦ ﺣﮑﻢ ﮐﺎرﮔﺰﯾﻨﯽ + آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﻬﺮ + ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر.
  • ﺑﺮاي ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﺎن: آﺧﺮﯾﻦ ﺣﮑﻢ ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﯽ + آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ.
  • ﺑﺮاي ﮐﺴﺒﻪ: اﺻﻞ ﺟﻮاز ﮐﺴﺐ / اﺻﻞ ﮐﺎرت ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ.
  • ﺑﺮاي ﭘﺰﺷﮑﺎن: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ ﻣﻄﺐ+ اﺻﻞ ﮐﺎرت ﻧﻈﺎم ﭘﺰﺷﮑﯽ.
  • ﺑﺮاي ﻣﻬﻨﺪﺳﺎن: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ+اﺻﻞ ﮐﺎرت ﻧﻈﺎم ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ (در ﺻﻮرت اﺷﺘﻐﺎل در ﺷﺮﮐﺖ ، ﻣﺪارك ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ اراﺋﻪ ﮔﺮدد.
  • ﺑﺮاي ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺳﺎزان: اﺻﻞ ﮔﻮاﻫﯽ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن/ اﺻﻞ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﮐﺎري/ اﺻﻞ ﭘﺎﯾﺎن ﮐﺎر ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن.
  • ﺑﺮاي وﮐﻼ: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ وﮐﺎﻟﺖ + اﺻﻞ ﮐﺎرت وﮐﺎﻟﺖ.
ﻧﮑﺘﻪ: ﺑﺮاي ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺒﻊ درآﻣﺪﺷﺎن از ﻃﺮق ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﺮدد اراﺋﻪ ﻣﺪرك ﺟﻬﺖ اﻋﻼم ﻣﻨﺒﻊ درآﻣﺪﺷﺎن اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.ﻣﺎﻧﻨــﺪ اراﺋﻪ اﺟﺎره ﻧﺎﻣﻪ و ﯾﺎ داﺷﺘﻦ ﺳﭙﺮده ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪت و ﺣﺴﺎﺑﯽ ﮐﻪ ﺳﻮد ﺳﭙﺮده ﺑﻠﻨﺪﻣﺪت اﯾﺸﺎن ﺑﻪ آن وارﯾﺰ ﻣﯿﮕﺮدد (ﺣﺪاﻗﻞ زﻣﺎن اﻓﺘﺘﺎح ﺣﺴﺎب ﺑﻠﻨﺪﻣﺪت.ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ 3 ﻣﺎه ﻗﺒﻞ از ﺗﺎرﯾﺦ ﺳﻔﺮ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺑﺎﺷﺪ )

ﻧﮑﺘﻪ : اراﺋﻪ ﮐﭙﯽ از ﺗﻤﺎم ﻣﺪارك در اﻧﺪازهA4 ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه اﺻﻞ ﻣﺪارك ﻫﻨﮕﺎم ﺛﺒﺖ ﻧﺎم اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ( در ﺻﻮرت ﻋﺪم وﺟﻮد ﮐلﯿﻪ ﻣﺪارك ﻫﻨﮕﺎم ﺛﺒﺖ ﻧﺎم، ﻣﺴﺎﻓﺮ ﻣﻮﻇﻒ ﺑﻪ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﻣﺪارك ﺧﻮد ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﺗﺎ دو روز ﭘﺲ از ﺗﺎرﯾﺦ ﺛﺒﺖ ﻧﺎم ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.)

اﺻﻞ ﺳﻨﺪ ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ ﺑﻨﺎم ﻣﺴﺎﻓﺮ - ﺳﻨﺪ ﻣﻠﮑﯽ

ﺳﺎﯾﺮ ﻣﺪارك : اﺻﻞ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎ ﺣﺪاﻗﻞ 6 ﻣﺎه اﻋﺘﺒﺎرﻫﻤﺮاه ﺑﺎ اﻣﻀﺎ یﺻﺎﺣﺐ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ + اﺻﻞ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎي ﮔﺬﺷﺘﻪ-دوﻗﻄﻌﻪ ﻋﮑﺲ 4/5*3/5 (ﺟﺪﯾﺪ، رﻧﮕﯽ،ﺗﻤﺎم رخ، ﺑﺎ زﻣﯿﻨﻪ روﺷﻦ ﮐﻪ70% ﻋﮑﺲ درﺑﺮﮔﯿﺮﻧﺪه ﺻﻮرت ﻓﺮد ﻣﺘﻘﺎضی ﺑﺎﺷﺪ)- اﺻﻞ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎ

ﻧﮑﺘﻪ: رﺿﺎﯾﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﺤﻀﺮي ﺑﺮاي اﻓﺮاد زﯾﺮ 18 ﺳﺎل در ﺻﻮرت ﻋﺪم درﺧﻮاﺳﺖ وﯾﺰا ﺑﺮاي ﯾﮑﯽ از واﻟﺪﯾﻦ اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.(ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺑﻪ زﺑﺎن لاتین ﺑﺎ ﺗﺎﺋﯿﺪ وزارت دادﮔﺴﺘﺮي و اﻣﻮر ﺧﺎرﺟﻪ)


ﻣﺪارك ﺑﺎﻧﮑﯽ و ﻣﺎﻟﯽ

  • ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎي ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﯾﺎ ﺟﺎري: ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎي ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﮔﻮاﻫی ﺗﻤﮑﻦ ﻣﺎﻟی ﺻﺎدره از اﻣﻮر ﺑﯿﻦ الملل ﺑﻪ لاﺗﯿﻦ+رﯾﺰ ﭘﺮﯾﻨﺖ ﺳﻪ ﻣﺎه آﺧﺮ.
  • ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎب ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪت: ﮐﺎرت ﺣﺴﺎب ﺳﭙﺮده ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﮔﻮاﻫﯽ ﺗﻤﮑﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺻﺎدره از اﻣﻮر ﺑﯿﻦ الملل ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ + رﯾﺰﭘﺮﯾﻨﺖ ﺳﻮد ﺣﺴﺎب ﺷﺶ ﻣﺎه آﺧﺮ
  • ﺣﺪاﻗﻞ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب : ﺣﺪاﻗﻞ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب ﺑﺮاي ﻫﺮ ﻣﺘﻘﺎﺿﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ 100 میلیون ﺗﻮﻣﺎن ﺑﺎﺷﺪ،
  • ﺑﺪﯾﻬﯿﺴﺖ در ﺻﻮرت ﺳﻔﺮ ﺧﺎﻧﻮاده ﺳﻪ ﻧﻔﺮه ﺣﺴﺎب ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺧﺎﻧﻮاده ﻣﯿﺒﺎﯾﺴﺖ ﺣﺪاﻗﻞ 150 ﻣﯿلیون ﺗﻮﻣﺎن ﻣﻮﺟﻮدي داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.
ﻧﮑﺘﻪ: می ﺑﺎﯾﺴﺖ ﻣﯿﺰان درآﻣﺪ ﺷﺨصی در ﺣﺴﺎﺑﻬﺎ یﺑﺎﻧکی ﻣﺸﺨص ﺑﺎﺷﺪ، اﻓﺰاﯾﺶ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﯽ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻋﻨﻮان ﻣﻮرد ﻗﺒﻮل ﺳﻔﺎرﺗﺨﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ.