تور ایتالیا

تور ۷ روزه رم و میلان


نرخ تور

نام هتل درجه هتل کلاس دوتخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت
هتل در مرکز شهر با صبحانه **** پروازبا ایرلاین دلخواه شما 945یورو+ نرخ پرواز 1459یورو+ نرخ پرواز 775یورو+ نرخ پرواز 640یورو+ نرخ پرواز

نکات مهم در سفر به رم ایتالیا

  • رم را در دنیا با تاریخ هزارساله‌اش می‌شناسند و فرهنگ ایتالیاییش، مردمان خونگرمش، پیتزا و پاستا و بستنی‌اش و دست‌فروش‌ها و کلیساهایش. در دنیا به او لقب شهر ابدی داده‌اند. رم زیبا، زنده و تودرتو است و به دلیل آب و هوای خوبش در هر فصل سال پر از توریست است. حضور دائمی توریست‌ها و بناهای تمدن کهن است که شهر را ابدی و ازلی جلوه می‌دهد. اینک چند توصیه به شما می میکنیم که در سفر با تور اروپا  و یا تور ایتالیا باید به خاطر داشته باشید.
  • بازیلیکا لغتی است که خیلی جاها می‌شنوید. در اصل به کلیساهایی گفته می‌شود که سالن‌های دراز دارند و در واقع نام بسیاری از کلیساهای ایتالیا است. پس از پخش فیلم معروف فرشته‌ها و شیاطین (Angels & Demons) که بر پایه‌ی کلیساها، آثار باستانی، مجسمه‌ها و هنرمندان ایتالیایی در رم داستان جذابی را به تصویر کشیده؛ توری به اسم فرشته‌ها و شیاطین در رم به راه افتاده است. در این تور تفریحی تمام صحنه‌های فیلم را در کنار مکانهای اصلی فیلمبرداری ِ آن با توضیح و تفسیر به علاقه‌مندان فیلم نشان می‌دهند. راهنماهای کلوسئوم بسیار مسلط و اغلب جوانند. گرفتن راهنما این حسن را نیز دارد که بدون صف همه‌ی قسمت‌های کلوسئوم را می‌توانید ببینید. درضمن اگر ازشان در مورد رستوران‌ها و دیگر نقاط شهر سوال کنید با خوشرویی جواب می‌دهند و همیشه پیشنهادهای خوبی دارند.
  • خرید اجناس تقلبی (کیف‌های تقلبی لویی ویتون، شانل و غیره) از دست‌فروش‌ها جرم دارد! مواظب پلیس‌ها باشید. رم فقط دو خط مترو دارد. بر خلاف دیگر پایتخت‌های اروپایی هزینه‌ی تاکسی زیاد نیست، ولی اگر به تاکسی زنگ بزنید هزینه‌ی بسیار زیادی از شما دریافت می‌کنند. اتوبوس‌های توریستی گزینه‌ی بسیار خوبی برای حمل و نقل شهری است. اتوبوس‌ها جلوی تمام آثار باستانی ایستگاه دارند و هزینه شان بین ٢٨ تا ٣٥ یورو است. منطقه‌ی ایستگاه مرکزی قطار با این که در مرکز شهر است و به تمام آثار دیدنی شهر نزدیک است، محل بی‌خانمان‌های رم است و مکان مناسبی برای گرفتن هتل نمی‌باشد. و نهایتاً در رم بسیار مواظب جیب، کیف و دوربین‌تان باشید.

در مورد شهر میلان 

  • میلان ممکن است به عنوان پایتخت مد و اقتصاد ایتالیا شناخته شود اما دیگر چه اطلاعاتی از این شهر دارید؟ آیا می‌دانید چند شیر آب در این شهر دارای پدال است؟ یا اینکه مردم میلان به زبان لنگلیسی صحبت نمی‌کنند؟ در این مطلب ۱۰ نکته کاربردی و مهم که باید در سفر به میلان، این کلان شهر زیبا به خاطر داشته باشید آشنا خواهید شد. 
  • مردم میلان در مقایسه با مردم دیگر نقاط دنیا بسیار خوب لباس می‌پوشند. آنها به کفش‌های خود اهمیت می‌دهند و همیشه تمیز و آراسته هستند. با این حال، مانند دیگر نقاط دنیا، مردم میلان معمولی لباس می‌پوشند. تنها به دلیل اینکه وارد پایتخت مد ایتالیا می‌شوید، توقع نداشته باشید که مردم آخرین مد دنیا یا «های فشن» به تن داشته باشند.  
  • میلان بسیار زیباست؛ تنها باید بدانید که از کجا دیدن کنید برخی از گردشگران از میلان به عنوان یک شهر کثیف یاد می‌کنند. اما اگر بدانید کدام بخش‌های میلان را بگردید، عاشق این شهر خواهید شد. بخش‌های مختلفی از شهر میلان با معماری فوق‌العاده و کافه‌ها و رستوران‌های زیبا پر شده است. برخی از این مکان‌ها مانند «برِرا»،«کورسو کومو»، و «ناویگلی» برای گذراندن اوقات فراغت بسیار خوب هستند. این‌ها مکان‌های غیر گردشگری هستند که برای خرید، خوردن و گدراندن اوقاتی آرام بسیار ایده‌آل هستند.
  • «آپریتیف‌ها» یا پیش‌غذا‌ها از بعد از ظهر تا اوایل شب در ایتالیا سرو می‌شود. با پرداخت چند یورو می‌توانید غذا و نوشیدنی از بوفه‌های مختلف خریداری کنید. این ساعات شاد در همه‌ی رستوران‌ها وجود دارد و در میان مردم بسیار محبوب است. «ناویگلی» بهترین آپریتیف‌ها را سرو می‌کند و مردم می‌توانند در کنار کانال‌ها غذای خود را خورده و از زیبایی میلان لذت ببرند. 
  • ساعات کاری و ساعات غذا خوردن در میلان بیشتر کسب و کارها از ساعت ۲ الی ۴ بعد از ظهر تعطیل می‌شوند. برخی از مشاغل هم در روزهای دو شنبه تعطیل هستند. روزهای غیر تعطیل و شنبه‌ها همه‌ی مشاغل ساعت ۸ الی ۹ شب تعطیل می‌شوند. روزهای یکشنبه، ساعت ۶ عصر همه‌جا تعطیل می‌شود. مردم میلان دیر شام می‌خورند و از این بابت بسیار معروف هستند. معمولا ساعت ۱ ظهر یک نهار مفصل و ساعت ۹ یک شام سبک می‌خورند. به خاطر داشته باشید که اگر در طول ساعت غیر اداری بیرون می‌روید، تعداد کمی از مغازه‌ها یا اداره‌ها باز هستند مگر اینکه به یک منطقه‌ی توریستی بروید. 
  • ایتالیا یک کشور سنتی است؛ مردم این کشور ترجیح می‌دهند به جای پیامک دادن تماس بگیرند یا به جای استفاده از دستگاه از قهوه جوش‌های دستی استفاده کنند. آنها دست‌های خود را هم به روش قدیمی می‌شویند. استفاده از پدال‌های شیر آب به این دلیل است که میلانی‌ها دوست دارند معماری قدیم ساختمان‌ها را حفظ کنند و قدر این ساختمان‌های سنتی و قدیمی را بدانند. اگر در ساختمان یا رستورانی به شیر آب برخوردید حتما به زیر پایتان نگاه کنید

  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ترانسفرهای فرودگاهی
  • ۳ شب اقامت در شهر رم در هتل ۴ ستاره با صبحانه
  • ۳ شب اقامت در شهر میلان در هتل ۴ ستاره با صبحانه
  • گشت نیم روزی در شهر رم و میلان
  • اخذ ویزای شنگن
  • بیمه مسافرتی
  • گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور
  • قطار بین شهری از رم به میلان

مدارک شغلی

  • ﺑﺮاي داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ.
  • اﻋﻀﺎي ﻫﺌﯿﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻫﺎ: اﺻﻞ ﺣﮑﻢ اﺳﺘﺨﺪاﻣﯽ و آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﻬﺮ + ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر
  • ﺑﺮاي داﻧﺶ آﻣﻮزان: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ.
  • ﺑﺮاي ﺻﺎﺣﺒﺎن ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎي ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻣﺪﯾﺮ ﻋﺎﻣﻞ، رﺋﯿﺲ ﻫﺌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮه، ﻧﺎﺋﺐ رﺋﯿﺲ ﻫﯿﺌﺖ ﻣﺪﯾﺮه ، ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻣﺪﯾﺮه : اﺻﻞ روزﻧﺎﻣﻪ رﺳﻤﯽ ﺗﺎﺳﯿﺲ ﺷﺮﮐﺖ و اﺻﻞ روزﻧﺎﻣﻪ آﺧﺮﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺷﺮﮐﺖ، ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻄﺎب ﺑﻪ ﺳﻔﺎرت ﺑﺎ ذﮐﺮ ﺳﻤﺖ و ﺳﺎﺑﻘﻪ ﮐﺎر و ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓﺮدي (ﻧﺎم و ﺷﻤﺎره ﭘﺎﺳﭙﻮرت)، ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﮐﺎر و ﻣﯿﺰان ﺣﻘﻮق ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﻬﺮ و اﻣﻀﺎء روي ﺳﺮﺑﺮگ ﺷﺮﮐﺖ.
  • ﺑﺮاي ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎي ﺧﺼﻮﺻﯽ: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻄﺎب ﺑﻪ ﺳﻔﺎرت ﺑﺎ ذﮐﺮ ﺳﻤﺖ، ﺳﺎﺑﻘﻪ ﮐﺎر، ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓﺮدي ﻧﺎم و ﻧﺎم ﺧﺎﻧﻮادﮔﯽ ﮐﺎﻣﻞ ، ﺷﻤﺎره ﭘﺎﺳﭙﻮرت( ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﮐﺎر، ﻣﯿﺰان ﺣﻘﻮق، ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع و اﺗﻤﺎم ﻣﺮﺧﺼﯽ+ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﯿﻤﻪ از اداره ﺗﺎﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ(اراﺋﻪ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺑﯿﻤﻪ 1ﺳﺎل ﻗﺒﻞ از ﺳﻔﺮ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﻬﺮ ﺳﺎزﻣﺎن ﺗﺎﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽاﻟﺰاﻣﯿﺴﺖ.)
  • ﺑﺮاي ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺑﺨﺶ دوﻟﺘﯽ: آﺧﺮﯾﻦ ﺣﮑﻢ ﮐﺎرﮔﺰﯾﻨﯽ + آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﻬﺮ + ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر.
  • ﺑﺮاي ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﺎن: آﺧﺮﯾﻦ ﺣﮑﻢ ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﯽ + آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ.
  • ﺑﺮاي ﮐﺴﺒﻪ: اﺻﻞ ﺟﻮاز ﮐﺴﺐ / اﺻﻞ ﮐﺎرت ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ.
  • ﺑﺮاي ﭘﺰﺷﮑﺎن: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ ﻣﻄﺐ+ اﺻﻞ ﮐﺎرت ﻧﻈﺎم ﭘﺰﺷﮑﯽ.
  • ﺑﺮاي ﻣﻬﻨﺪﺳﺎن: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ+اﺻﻞ ﮐﺎرت ﻧﻈﺎم ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ (در ﺻﻮرت اﺷﺘﻐﺎل در ﺷﺮﮐﺖ ، ﻣﺪارك ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ اراﺋﻪ ﮔﺮدد.
  • ﺑﺮاي ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺳﺎزان: اﺻﻞ ﮔﻮاﻫﯽ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن/ اﺻﻞ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﮐﺎري/ اﺻﻞ ﭘﺎﯾﺎن ﮐﺎر ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن.
  • ﺑﺮاي وﮐﻼ: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ وﮐﺎﻟﺖ + اﺻﻞ ﮐﺎرت وﮐﺎﻟﺖ.
ﻧﮑﺘﻪ: ﺑﺮاي ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺒﻊ درآﻣﺪﺷﺎن از ﻃﺮق ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﺮدد اراﺋﻪ ﻣﺪرك ﺟﻬﺖ اﻋﻼم ﻣﻨﺒﻊ درآﻣﺪﺷﺎن اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.ﻣﺎﻧﻨــﺪ اراﺋﻪ اﺟﺎره ﻧﺎﻣﻪ و ﯾﺎ داﺷﺘﻦ ﺳﭙﺮده ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪت و ﺣﺴﺎﺑﯽ ﮐﻪ ﺳﻮد ﺳﭙﺮده ﺑﻠﻨﺪﻣﺪت اﯾﺸﺎن ﺑﻪ آن وارﯾﺰ ﻣﯿﮕﺮدد (ﺣﺪاﻗﻞ زﻣﺎن اﻓﺘﺘﺎح ﺣﺴﺎب ﺑﻠﻨﺪﻣﺪت.ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ 3 ﻣﺎه ﻗﺒﻞ از ﺗﺎرﯾﺦ ﺳﻔﺮ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺑﺎﺷﺪ )

ﻧﮑﺘﻪ : اراﺋﻪ ﮐﭙﯽ از ﺗﻤﺎم ﻣﺪارك در اﻧﺪازهA4 ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه اﺻﻞ ﻣﺪارك ﻫﻨﮕﺎم ﺛﺒﺖ ﻧﺎم اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ( در ﺻﻮرت ﻋﺪم وﺟﻮد ﮐلﯿﻪ ﻣﺪارك ﻫﻨﮕﺎم ﺛﺒﺖ ﻧﺎم، ﻣﺴﺎﻓﺮ ﻣﻮﻇﻒ ﺑﻪ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﻣﺪارك ﺧﻮد ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﺗﺎ دو روز ﭘﺲ از ﺗﺎرﯾﺦ ﺛﺒﺖ ﻧﺎم ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.)

اﺻﻞ ﺳﻨﺪ ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ ﺑﻨﺎم ﻣﺴﺎﻓﺮ - ﺳﻨﺪ ﻣﻠﮑﯽ

ﺳﺎﯾﺮ ﻣﺪارك : اﺻﻞ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎ ﺣﺪاﻗﻞ 6 ﻣﺎه اﻋﺘﺒﺎرﻫﻤﺮاه ﺑﺎ اﻣﻀﺎ یﺻﺎﺣﺐ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ + اﺻﻞ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎي ﮔﺬﺷﺘﻪ-ﭼﻬﺎرﻗﻄﻌﻪ ﻋﮑﺲ 4/5*3/5 (ﺟﺪﯾﺪ، رﻧﮕﯽ،ﺗﻤﺎم رخ، ﺑﺎ زﻣﯿﻨﻪ روﺷﻦ ﮐﻪ80% ﻋﮑﺲ درﺑﺮﮔﯿﺮﻧﺪه ﺻﻮرت ﻓﺮد ﻣﺘﻘﺎضی ﺑﺎﺷﺪ)- اﺻﻞ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎ- اﺻﻞ ﺳﻨﺪ ازدواج ﻧﮑﺘﻪ: رﺿﺎﯾﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﺤﻀﺮي ﺑﺮاي اﻓﺮاد زﯾﺮ 18 ﺳﺎل در ﺻﻮرت ﻋﺪم درﺧﻮاﺳﺖ وﯾﺰا ﺑﺮاي ﯾﮑﯽ از واﻟﺪﯾﻦ اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.(ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺑﻪ زﺑﺎن اسپانیایی ﺑﺎ ﺗﺎﺋﯿﺪ وزارت دادﮔﺴﺘﺮي و اﻣﻮر ﺧﺎرﺟﻪ)


ﻣﺪارك ﺑﺎﻧﮑﯽ و ﻣﺎﻟﯽ

  • ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎي ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﯾﺎ ﺟﺎري: ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎي ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﮔﻮاهی ﺗﻤﮑﻦ ﻣﺎﻟی ﺻﺎدره از اﻣﻮر ﺑﯿﻦ الملل ﺑﻪ لاﺗﯿﻦ+رﯾﺰ ﭘﺮﯾﻨﺖ ﺳﻪ ﻣﺎه آﺧﺮ.
  • ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎب ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪت: ﮐﺎرت ﺣﺴﺎب ﺳﭙﺮده ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﮔﻮاﻫﯽ ﺗﻤﮑﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺻﺎدره از اﻣﻮر ﺑﯿﻦ الملل ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ + رﯾﺰﭘﺮﯾﻨﺖ ﺳﻮد ﺣﺴﺎب ﺷﺶ ﻣﺎه آﺧﺮ
  • ﺣﺪاﻗﻞ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب : ﺣﺪاﻗﻞ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب ﺑﺮاي ﻫﺮ ﻣﺘﻘﺎﺿﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ 100میلیون ﺗﻮﻣﺎن ﺑﺎﺷﺪ،
  • ﺑﺪﯾﻬﯿﺴﺖ در ﺻﻮرت ﺳﻔﺮ ﺧﺎﻧﻮاده ﺳﻪ ﻧﻔﺮه ﺣﺴﺎب ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺧﺎﻧﻮاده ﻣﯿﺒﺎﯾﺴﺖ ﺣﺪاﻗﻞ 150 ﻣیلیون ﺗﻮﻣﺎن ﻣﻮﺟﻮدي داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.
ﻧﮑﺘﻪ: می ﺑﺎﯾﺴﺖ ﻣﯿﺰان درآﻣﺪ شخصی در ﺣﺴﺎﺑﻬﺎ یﺑﺎﻧﮑی ﻣﺸﺨص ﺑﺎﺷﺪ، اﻓﺰاﯾﺶ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﯽ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻋﻨﻮان ﻣﻮرد ﻗﺒﻮل ﺳﻔﺎرﺗﺨﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ.