تور ایتالیا

تور ۵ روزه شهر تاریخی رم

نرخ تور

نام هتل درجه هتل کلاس دوتخته یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت
*4 530یورو + نرخ پرواز 750 یورو + نرخ پرواز 470یورو + نرخ پرواز 290 یورو + نرخ پرواز

  • بلیط رفت و برگشت هواپیما
  • ترانسفرهای فرودگاهی
  • ۴ شب اقامت در هتل ۴ ستاره با صبحانه
  • ویزای شنگن
  • بیمه مسافرتی
  • گشت شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور

مدارک شغلی
ﺑﺮاي داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ.
برای اﻋﻀﺎي ﻫﺌﯿﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻫﺎ: اﺻﻞ ﺣﮑﻢ اﺳﺘﺨﺪاﻣﯽ و آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﻬﺮ + ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر
ﺑﺮاي داﻧﺶ آﻣﻮزان: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ. ﺑﺮاي ﺻﺎﺣﺒﺎن ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎي ﺧﺼﻮﺻﯽ( ﻣﺪﯾﺮ ﻋﺎﻣﻞ، رﺋﯿﺲ ﻫﺌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮه، ﻧﺎﺋﺐ رﺋﯿﺲ ﻫﯿﺌﺖ ﻣﺪﯾﺮه ، ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻣﺪﯾﺮه): اﺻﻞ روزﻧﺎﻣﻪ رﺳﻤﯽ ﺗﺎﺳﯿﺲ ﺷﺮﮐﺖ و اﺻﻞ روزﻧﺎﻣﻪ آﺧﺮﯾﻦ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺷﺮﮐﺖ، ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻄﺎب ﺑﻪ ﺳﻔﺎرت ﺑﺎ ذﮐﺮ ﺳﻤﺖ و ﺳﺎﺑﻘﻪ ﮐﺎر و ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓﺮدي (ﻧﺎم و ﺷﻤﺎره ﭘﺎﺳﭙﻮرت)، ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﮐﺎر و ﻣﯿﺰان ﺣﻘﻮق ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﻬﺮ و اﻣﻀﺎء روي ﺳﺮﺑﺮگ ﺷﺮﮐﺖ.
ﺑﺮاي ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎي ﺧﺼﻮﺻﯽ: ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻄﺎب ﺑﻪ ﺳﻔﺎرت ﺑﺎ ذﮐﺮ ﺳﻤﺖ، ﺳﺎﺑﻘﻪ ﮐﺎر، ﻣﺸﺨﺼﺎت ﻓﺮدي ﻧﺎم و ﻧﺎم ﺧﺎﻧﻮادﮔﯽ ﮐﺎﻣﻞ ، ﺷﻤﺎره ﭘﺎﺳﭙﻮرت( ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع ﺑﻪ ﮐﺎر، ﻣﯿﺰان ﺣﻘﻮق، ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﺮوع و اﺗﻤﺎم ﻣﺮﺧﺼﯽ+ ﻟﯿﺴﺖ ﺑﯿﻤﻪ از اداره ﺗﺎﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ(اراﺋﻪ ﺳﺎﺑﻘﻪ ﺑﯿﻤﻪ 1ﺳﺎل ﻗﺒﻞ از ﺳﻔﺮ ﻫﻤﺮاه ﺑﺎ ﻣﻬﺮ ﺳﺎزﻣﺎن ﺗﺎﻣﯿﻦ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽاﻟﺰاﻣﯿﺴﺖ.)
ﺑﺮاي ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺑﺨﺶ دوﻟﺘﯽ: آﺧﺮﯾﻦ ﺣﮑﻢ ﮐﺎرﮔﺰﯾﻨﯽ + آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﻣﻬﺮ + ﮔﻮاﻫﯽ اﺷﺘﻐﺎل ﺑﻪ ﮐﺎر. ﺑﺮاي ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﺎن: آﺧﺮﯾﻦ ﺣﮑﻢ ﺑﺎزﻧﺸﺴﺘﮕﯽ + آﺧﺮﯾﻦ ﻓﯿﺶ ﺣﻘﻮﻗﯽ. ﺑﺮاي ﮐﺴﺒﻪ: اﺻﻞ ﺟﻮاز ﮐﺴﺐ / اﺻﻞ ﮐﺎرت ﺑﺎزرﮔﺎﻧﯽ.
ﺑﺮاي ﭘﺰﺷﮑﺎن: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ ﻣﻄﺐ+ اﺻﻞ ﮐﺎرت ﻧﻈﺎم ﭘﺰﺷﮑﯽ. ﺑﺮاي ﻣﻬﻨﺪﺳﺎن: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ+اﺻﻞ ﮐﺎرت ﻧﻈﺎم ﻣﻬﻨﺪﺳﯽ (در ﺻﻮرت اﺷﺘﻐﺎل در ﺷﺮﮐﺖ ، ﻣﺪارك ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﮐﺎرﻣﻨﺪان ﺑﺨﺶ ﺧﺼﻮﺻﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ اراﺋﻪ ﮔﺮدد.
ﺑﺮاي ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن ﺳﺎزان: اﺻﻞ ﮔﻮاﻫﯽ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن/ اﺻﻞ ﻗﺮاردادﻫﺎي ﮐﺎري/ اﺻﻞ ﭘﺎﯾﺎن ﮐﺎر ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن. ﺑﺮاي وﮐﻼ: اﺻﻞ ﭘﺮواﻧﻪ وﮐﺎﻟﺖ + اﺻﻞ ﮐﺎرت وﮐﺎﻟﺖ. ﻧﮑﺘﻪ:
ﺑﺮاي ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻨﺒﻊ درآﻣﺪﺷﺎن از ﻃﺮق ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﻣﯽ ﮔﺮدد اراﺋﻪ ﻣﺪرك ﺟﻬﺖ اﻋﻼم ﻣﻨﺒﻊ درآﻣﺪﺷﺎن اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.ﻣﺎﻧﻨــﺪ اراﺋﻪ اﺟﺎره ﻧﺎﻣﻪ و ﯾﺎ داﺷﺘﻦ ﺳﭙﺮده ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪت و ﺣﺴﺎﺑﯽ ﮐﻪ ﺳﻮد ﺳﭙﺮده ﺑﻠﻨﺪﻣﺪت اﯾﺸﺎن ﺑﻪ آن وارﯾﺰ ﻣﯿﮕﺮدد (ﺣﺪاﻗﻞ زﻣﺎن اﻓﺘﺘﺎح ﺣﺴﺎب ﺑﻠﻨﺪﻣﺪت.ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ 3 ﻣﺎه ﻗﺒﻞ از ﺗﺎرﯾﺦ ﺳﻔﺮ ﻣﺴﺎﻓﺮ ﺑﺎﺷﺪ)   ﻧﮑﺘﻪ : اراﺋﻪ ﮐﭙﯽ از ﺗﻤﺎم ﻣﺪارك در اﻧﺪازهA4 ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه اﺻﻞ ﻣﺪارك ﻫﻨﮕﺎم ﺛﺒﺖ ﻧﺎم اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ( در ﺻﻮرت ﻋﺪم وﺟﻮد ﮐلیه ﻣﺪارك ﻫﻨﮕﺎم ﺛﺒﺖ ﻧﺎم، ﻣﺴﺎﻓﺮ ﻣﻮﻇﻒ ﺑﻪ ﺗﮑﻤﯿﻞ ﻣﺪارك ﺧﻮد ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﺗﺎ دو روز ﭘﺲ از ﺗﺎرﯾﺦ ﺛﺒﺖ ﻧﺎم ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ)    
اﺻﻞ ﺳﻨﺪ ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ ﺑﻨﺎم ﻣﺴﺎﻓﺮ - ﺳﻨﺪ ﻣﻠﮑﯽ
ﺳﺎﯾﺮ ﻣﺪارك :
اﺻﻞ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ ﺑﺎ ﺣﺪاﻗﻞ 6 ﻣﺎه اﻋﺘﺒﺎرﻫﻤﺮاه ﺑﺎ اﻣﻀﺎ یﺻﺎﺣﺐ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ + اﺻﻞ ﮔﺬرﻧﺎﻣﻪ ﻫﺎي ﮔﺬﺷﺘﻪ- دو ﻗﻄﻌﻪ ﻋﮑﺲ 4/5*3/5 (ﺟﺪﯾﺪ، رﻧﮕﯽ،ﺗﻤﺎم رخ، ﺑﺎ زﻣﯿﻨﻪ روﺷﻦ ﮐﻪ70% ﻋﮑﺲ درﺑﺮﮔﯿﺮﻧﺪه ﺻﻮرت ﻓﺮد ﻣﺘﻘﺎضی ﺑﺎﺷﺪ)- اﺻﻞ ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎ- اﺻﻞ ﺳﻨﺪ ازدواج  ﻧﮑﺘﻪ: رﺿﺎﯾﺖ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﺤﻀﺮي ﺑﺮاي اﻓﺮاد زﯾﺮ 18 ﺳﺎل در ﺻﻮرت ﻋﺪم درﺧﻮاﺳﺖ وﯾﺰا ﺑﺮاي ﯾﮑﯽ از واﻟﺪﯾﻦ اﻟﺰاﻣﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ.(ﺗﺮﺟﻤﻪ ﺑﻪ زﺑﺎن انگلیسی ﺑﺎ ﺗﺎﺋﯿﺪ وزارت دادﮔﺴﺘﺮي و اﻣﻮر ﺧﺎرﺟﻪ)  
ﻣﺪارك ﺑﺎﻧﮑﯽ و ﻣﺎﻟﯽ
ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎي ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﯾﺎ ﺟﺎري: ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎي ﮐﻮﺗﺎه ﻣﺪت ﮔﻮاﻫی ﺗﻤﮑﻦ ﻣﺎلی ﺻﺎدره از اﻣﻮر ﺑﯿﻦ الملل ﺑﻪ لاﺗﯿﻦ+رﯾﺰ ﭘﺮﯾﻨﺖ ﺳﻪ ﻣﺎه آﺧﺮ. ﺑﺮاي ﺣﺴﺎب ﻫﺎب ﺑﻠﻨﺪ ﻣﺪت: ﮐﺎرت ﺣﺴﺎب ﺳﭙﺮده ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﮔﻮاﻫﯽ ﺗﻤﮑﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺻﺎدره از اﻣﻮر ﺑﯿﻦ الملل ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ + رﯾﺰﭘﺮﯾﻨﺖ ﺳﻮد ﺣﺴﺎب ﺷﺶ ﻣﺎه آﺧﺮ ﺣﺪاﻗﻞ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب : ﺣﺪاﻗﻞ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب ﺑﺮاي ﻫﺮ ﻣﺘﻘﺎﺿﯽ ﻣﯽ ﺑﺎﯾﺴﺖ 100 میلیون ﺗﻮﻣﺎن ﺑﺎﺷﺪ، ﺑﺪﯾﻬﯿﺴﺖ در ﺻﻮرت ﺳﻔﺮ ﺧﺎﻧﻮاده ﺳﻪ ﻧﻔﺮه ﺣﺴﺎب ﺳﺮﭘﺮﺳﺖ ﺧﺎﻧﻮاده ﻣﯿﺒﺎﯾﺴﺖ ﺣﺪاﻗﻞ 150 میلیون ﺗﻮﻣﺎن ﻣﻮﺟﻮدي داﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ.
ﻧﮑﺘﻪ: می ﺑﺎﯾﺴﺖ ﻣﯿﺰان درآﻣﺪ ﺷﺨﺼی در ﺣﺴﺎﺑﻬﺎ یﺑﺎنکی ﻣﺸﺨص ﺑﺎﺷﺪ، اﻓﺰاﯾﺶ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﯽ ﻣﺎﻧﺪه ﺣﺴﺎب ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻋﻨﻮان ﻣﻮرد ﻗﺒﻮل ﺳﻔﺎرﺗﺨﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﻧﻤﯽ ﺑﺎﺷﺪ.